Győri Szolgáltatási SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Szakmák éjszakája 2018.

Programok 2018.04.13. 18:00 órától 22:00 óráig

Programok

Időtartam

Kiket békít a „Békéltető Testület”?

KEP1

Mindenki szeretne tudatos vásárló lenni. Ismerni akarjuk, hogy mihez van jogunk, ha az eladó hibásan teljesített. Vannak esetek, amikor a konfliktus megoldása bonyolultabb. Ilyenkor is van segítség. A békéltető testület! Interaktív beszélgetésen vehetsz részt a Békéltető Testület vezetőjével.

18:00-19:00

Melyek az eladó és a kereskedő munkavállalás szempontjából fontos kompetenciái?

KEP2

Szeretnél eladó vagy kereskedő lenni? Tudni szeretnéd, hogy milyen képességeidet, készségeidet fejleszd ahhoz, hogy kiváló szakember legyél? Beszélgess el egy nagy vállalat szakemberével, hogy mit várnak majd el tőled, ha ilyen méretű és típusú vállalkozásnál szeretnél dolgozni.

19:00-20:00

Dance for you vagy Egy tánc és más semmi…

KEP3

Az eladói és kereskedői kultúrát fejleszti a tánc, továbbá:

Könnyebben megy a tanulás.

Javul a koncentrációs képességed.

Segíti kibontakoztatni a személyiséged, egyéniséged, esztétikai érzéked. Magabiztosabbá tesz.

Tánctanítás magas fokon!

20:00-20:30

21:00-21:30

Öltöztesd díszbe!

KEP6

Szeretnéd szépen becsomagolni az ajándékokat? Mi segítünk abban, hogy megismerd a ajándékcsomagolás csínját-bínját. Sok jó ötlettel találkozhatsz nálunk! Hozd a kreativitásod, a többit mi adjuk hozzá!

20:00-20:30

21:00-21:30

Logisztika főnök módra

KEP4

Nem könnyű feladat a raktárból kiáramló áru elszállítása megfelelő szállítóeszközzel. A te feladatod, hogy a raktár kijáratánál a helyes elosztási utakra rendezd a konténereket. Irányítsd a konténereket a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legrövidebb útvonalon a megfelelő színnel jelölt közlekedési eszközhöz. Figyeld meg a futójárdákon szürkén ábrázolt irányokat, csak ezek közül választható a terelési irány! Egyébként, a feladat ugye mutatja magát: zöld csomag a zöld négyzettel jelzett szállítóhoz…, a sárga csomag a sárgával jelzetthez… a lila a repcsire, a sárga a kamionra, a zöld meg mehet a hajóra – az áruforgalom irányítása nem is olyan egyszerű dolog.

Gyorsaság, éles szem szükséges a játékhoz, mely alaposan megdolgoztatja a szürkeállományt. Juttassa célba a csomagokat!

20:30-21:00

Rakománytervezés

KEP5

Vajon mennyi áru fér be egy konténerbe vagy egy kamionba? Tervezzük meg hagyományos módszerekkel és számítással. Biztosan jól számoltunk? Ellenőrizzük le tevékenységünket egy modern rakománytervező szoftver segítségével. A látványos képek segítenek az angol nyelvű program használatában. Nehéz elképzelni a rakodási műveleteket? Nézzük meg a rakodás tervet és akár ki is nyomtathatjuk. Többféle kamionméret és konténertípus van? Nem gond, módosítsuk az adatokat. Zsákos, kartonos, hordós csomagolású az áru? Mindenre van megoldás! Gyere, és szinte játszva oldj meg logisztikai tervező feladatokat!

21:30-22:00

Játékok minden korosztálynak!

KEP7

Érdekes kvízjátékok az iskoláról, árukról! Aki ügyes, értékes nyereményeket kaphat! A szerencsekerék jó megforgatásával egyedi élményeket is szerezhetsz!

18:00-21:30

Vonalban

Oldalainkat 16433 vendég és 0 tag böngészi