Győri Szolgáltatási SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

2018. szeptember 1-jén iskolánkban a 9. évfolyamos tanulók részvételével megtartottuk az ünnepélyes tanévnyitót. Az iskola új diákjait és az új osztályok osztályfőnökeit Leszkovich György igazgató Úr köszöntötte:

9.ny    dr. Fodorné Kecskés Gizella

9.b      Benedek Edit

9.c       Kalocsainé Lutián Katalin

1/9.e   Antal Andrea

1/9.f    Kovácsné Tóth Edit

IMG 20180903 082440Igazgató Úr köszöntőjében beszélt arról, hogy minden személyi és tárgyi feltétel adott ahhoz, hogy az iskolában megkezdődjön a tanítás ill. a tanulás. Feladatunk továbbra is a tanulmányi színvonal, a tanulmányi fegyelem megtartása, ill. további javítása az iskolai lemorzsolódás csökkentése érdekében.

Beszélt az elmúlt tanévben a tanulmányi versenyeken elért sikerekről, az eredményes érettségi és szakmai vizsgákról.

Kiemelte, hogy az iskola képes biztosítani a magas színvonalú képzést tanulói számára, ugyanakkor nem hajlandó semmiféle engedményt adni azok számára, akik megpróbálják a könnyebb utat választani és munkájukat elhanyagolják.

Szintén kiemelt feladat a magatartás, a fegyelmi helyzet javítása, a normális emberi együttélést szolgáló készségek fejlesztése. Az udvarias magatartás, a viselkedési, erkölcsi szabályok betartása alapvető szakmai követelmény az iskolában és a kereskedelemben, az üzleti életben dolgozókkal szemben.

Igazgató Úr ismertette a 9. évfolyamot érintő, a nyáron bevezetett jogszabályi változásokat is (új kerettanterv, ösztöndíj).

Végezetül kérte a szülőket, hogy legyenek partnereink kitűzött célunk megvalósításában.

Az ünnepélyes tanévnyitó a Gólyatábort idéző vidám képekkel zárult.

Új tanulók kezdték meg tanulmányaikat a szakképző évfolyamon is. Ők az érettségi vizsgát nem Pálffy-s diákként tették le, de nálunk szeretnék megszerezni a logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakképesítést. Köszöntjük az 1/13. d osztály tanulóit, és osztályfőnöküket Farkas Gizella tanárnőt.

Vonalban

Oldalainkat 193 vendég és 0 tag böngészi