GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

22018.09.20.-án a Family parkban töltöttük utolsó osztálykirándulásunkat. A park idén tölti fennállásának 50. évfordulóját. Erwin Müller, a tulajdonos édesapja 1968-ban nyitotta meg a Meseerdőt (Märchenwald) és ennek köszönhetően új kirándulóhellyel gazdagodott Ausztria.

Ma már 145000 négyzetméteren kínál változatos programokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az idilli parkban számtalan hangulatos pihenőhely található és a kulináris élményekből sincs hiány. A szabadidőpark teljes területe akadálymentes, így babakocsival és kerekesszékkel is bejárható. A parkot négy részre lehet osztani az ott található szórakoztató játékok tematikája szerint.

3Alpesi jódli

A legújabb attrakció, az Alpesi jódli (Almjodler) segítségével 8 méteres magasságból, szabadesésben zuhanhattok a mélybe. Elég ok a jódlizásra!

Élményvár
Itt indul a kalandos felfedezőutatok a fantázia varázslatos birodalmába. Az élményvár legújabb fénypontja a nagy Mesekörhinta (Märchenkarussell), amelyen lovakon, nyulakon és más csodás mesefigurákon ülve tehettek néhány kört.

 

5A kalandsziget

A tetőfokára hág a hangulat. Ciprusok és olívafák, mediterrán építészet és délvidéki dallamok gondoskodnak az ellazulásról. Ezzel egyidejűleg izgalmas élmények is várnak rád!

 

 

6A falusi gazdaság

Hamisítatlan vidéki környezet és hangulat várja a látogatókat. Az izgalmas kalandokról olyan attrakciók gondoskodnak, mint a Patkánymalom (Rattenmühle) a családi hullámvasút.

7A meseerdő

A family park történelmi központja, ahol az 50 éves jubileum alkalmából új díszletekkel, épületekkel és egy idilli patakkal is bővítettük a kínálatot. Könnyed és vidám séta közben aprólékos részletességgel kidolgozott életnagyságú figurák formájában találkozhatunk a meseklasszikusok jól ismert szereplőivel: Jancsival és Juliskával vagy Piroska és a farkassal.

Biztos vagyok abban, hogy mindannyiunk nevében elmondhatom: Felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk, s a kellemes kikapcsolódás közben -ugyan már negyedik éve vagyunk együtt, még mindig- sikerült egymásról új dolgokat megtudni.

Reisinger Dominika

Vonalban

Oldalainkat 173 vendég és 0 tag böngészi