GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

242018. október 11-12-én a 3/11.f osztály kétnapos osztálykiránduláson vett rész Budapesten. Első nap a 3/11.e osztállyal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontban ismerkedtünk a pezsgőgyártás történetével, és betekintést nyertünk a helyszínen a készítés folyamatába is. Utána megtekintettük az Országházat, ahol nagyon sok új információt tudtunk meg az épületről, annak történetéről és működéséről egyaránt.

Ezután osztályunk egyedül folytatta programját, melyben ismerkedtünk fővárosunk nevezetességeivel. Este kimerítő sétával felmentünk a Citadellára, ahol megnéztük a Szabadság-szobrot, és a gyönyörű esti kilátást az egész városra. Másnap a Margit-szigeten folytattuk kirándulásunkat, ahol láthattuk Európa második legnagyobb szökőkútját, és kisvonattal körbementünk a szigeten, így annak történelméről, nevezetességeiről szintén képet kaptunk. Onnan hajóval folytattuk utunkat, így a várost a Dunáról is megcsodálhattuk. A nap zárásaként az ALLE bevásárló központban nem csak vásárlóként, de szakmai szemmel is körülnéztünk. Élményekben gazdag két napot töltöttünk el együtt.

                        Mészárosné Bujtás Marianna

osztályfőnök 3/11.f

Vonalban

Oldalainkat 369 vendég és 0 tag böngészi