GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

kép2kép2A 11.e végzős osztály utolsó tanulmányi kirándulásán vett részt. Egy szép őszi napon vonattal Sopronba utaztunk. Kirándulásunk fő motivációja ezúttal a mozgás volt. A vasútállomásról gyalog indultunk a bobpályához. Útközben persze tettünk pár felesleges lépést, ugyanis kicsit eltévedtünk. Felmerült a kérdés, nem kellene-e GPS használatot tanítani órai keretek között? Nagy volt az öröm, amikor megérkeztünk a bobpályára. A bátor diákok sorra csúsztak, szinte alig akarták abbahagyni. A kevésbé bátrak az őszi erdőben sétáltak, ill. jókat beszélgettek.

A következő állomás a Sopron Pláza volt, ahol megnéztük a boltok kínálatát.

Ebéd után egy belvárosi séta következett, mivel a kulturális program sem maradhatott el. Megnéztük a Tűztornyot, a Kecske templomot, a Stornó házat. A diákok nagy örömére szabad programra is jutott idő, amit mindenki kedve szerint tölthetett el. Így jutott idő kávéra, sütire is, ill. volt, aki a Sopronban élő barátaival találkozott.

Közel 10 km-t sétáltunk, fáradtan, de élményekkel gazdagodva szálltunk fel a Győrbe induló vonatra.

Köszönjük Sebestyén Stella tanárnőnek, hogy elkísért minket a kirándulásra.

Haris-Kiss Cecília

osztályfőnök

 

 

Vonalban

Oldalainkat 491 vendég és 0 tag böngészi