GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

PénzSztár2IPénzSztrár1mmár ötödszörre szállhatnak versenybe a hazai és határon túli magyar középiskolás diákcsapatok azért, hogy eldöntsék, melyikük tud többet a gazdaságról, a pénzügyekről és a vállalkozások működéséről.

Idén összességében mintegy 1100 négyfős középiskolás csapat jelentkezett a nívós versenyre. A csapatoknak arról kell számot adniuk, hogy mennyire vannak tisztában a gazdasági, pénzügyi és vállalkozási alapfogalmakkal és folyamatokkal.

Például azzal, hogy miért következett be egy-egy pénzügyi válság, miért ment csődbe egy adott vállalkozás, vagy miért jelent veszélyt a magas infláció. Online tesztek, játékos helyzetgyakorlatok során tehetik próbára tudásukat, kreativitásukat, együttműködési és előadói készségeiket a tanulók. Az online selejtező két fordulójának összesített eredménye alapján minden megyéből a legjobb 5-5 csapat jutott tovább a november 8-án megrendezendő megyei döntőbe. Nagy örömünkre a 11. a osztály mindkét csapata továbbjutott a legjobb 5 közé. Kimagasló teljesítményükhöz gratulálunk és további sok sikert kívánunk nekik!

 

Felkészítő tanárok: Farkas Gizella, Kóbor Éva

Vonalban

Oldalainkat 151 vendég és 0 tag böngészi