GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

14d kép314dkép2Október 13-án, szombaton a Marcal Teniszcentrumba látogattunk el. Kellemes őszi reggelen nagyon szép látvány volt az utunkat kísérő Marcal folyó. Elméláztunk a part szélén, ahogy a korán kelő horgászok, szerencsére várva, már a stégeken figyelték a nagy kapást. Az ősz még nem borította el a lombokat, a levegő langyos. Ahogy közeledtünk a sportközponthoz, már lehetett hallani a teniszezők labdáinak suhanásait.

Bowlingpályáink szabadon vártak ránk. A nagy csend hirtelen megtört, az osztály pillanatok alatt csapatokba rendeződött. Nagy erőkkel jöttek a gurítások, nagy eredmények és nagy csalódások egy-egy kör után.

Nagy focisták is vannak az osztályban, ők nem tudtak elmenni a csocsó asztal mellett. Rögtön mögéjük szerveződött a szurkolótábor is.

Szerencsére a büfé is rendelkezésünkre állt, a nagy beszélgetések helyszíne lett egy-egy mérkőzés közben.

Köszönjük Mihály Andrea tanárnőnek, hogy elkísért bennünket, lelkes dobásaival győzelemre segítette a csapatokat és Fridli Katalin osztályfőnöknek, aki megszervezte a programokat!

A 14. d osztály tanulói

14d kép4

Vonalban

Oldalainkat 90 vendég és 0 tag böngészi