GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

72018. november 10-én adták át a 425 éves székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium felújított épületét. Az ünnepségen iskolánkat a gimnáziummal közös pályázatban szereplő tanárok: Lakos Mónika, Kaszalik Zita és Proháczik János képviselték. A több napos ünnepség során számos kulturális műsor, illetve szakmai szekciógyűlés került megszervezésre, ahol az iskola tudós „öregdiákjai” tartottak előadásokat saját szakterületük kiemelkedő eredményeiről.      

 

Az iskola felújított épületének átadásakor magas rangú magyar és román politikusok mondtak beszédet, valamint

 

emléktáblát avattak az iskola falán, ezzel megörökítve a nagyszabású beruházást.

Az ünnepi rendezvénysorozat gálaestjén Berecz András székely meséjéből, és számos nívós táncos produkcióból töltekezhetett a meghívott közönség.

A rendezvény kitűnő alkalom volt az iskola külföldi oktatási intézményekkel fennálló projektkapcsolatainak ápolására is. A győri, az esseni, a bécsi, valamint a helyi székelyudvarhelyi iskola képviselői újabb német célnyelvű ERASMUS projekt létrejöttének szándékáról állapodtak meg. E projekt pontos kidolgozása, a pályázat benyújtása folyamatban van.

Köszönjük a meghívást!

  2  4 3
 6  5

Kaszalik Zita

szaktanár

Vonalban

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi