GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Ismét elérkezett a tanévnek az az időszaka, amikor az általános iskolák 8. osztályos tanulóinak, és szüleiknek meg kell hozniuk egy fontos döntést: hol, melyik középiskolában folytassák tanulmányaikat. Hogy segítsünk a döntés meghozatalában, iskolánk is bemutatta képzési kínálatát a Nyitott Kapuk Napja eseménysorozat megrendezésével.

2Mindkét napon 15.00 órától vártuk vendégeinket. Nagyon örültünk, hogy szép számmal jelentek meg az érdeklődők, és vettek részt a meghirdetett programon.

A rendezvény az igazgató úr és helyettesei tájékoztatójával kezdődött. A résztvevők megismerkedhettek az iskolában a 2019/2020-as tanévben indítandó képzésekkel, a különböző szakképesítések sajátosságaival, a felvételi eljárás intézményünkre vonatkozó specialitásaival. Az előadás részeként iskolánk diákönkormányzatának elnöke, Madarász Dorka bemutatta a diákélet legfontosabb, legérdekesebb pillanatait. Az általános tájékoztatót követően minden érdeklődőt szeretettel vártunk különböző helyszíneken, ahol az egyes szakképesítésekről részletesebben is beszéltünk tanáraink és diákjaink közreműködésével.

Vendégeink a következő helyszínekre látogathattak el:

 

 

 3    

Eladó képzés

Szakma bemutatása komolyan és játékosan
     
 

4

   

Bemutatkozott a kereskedő, kereskedelmi képviselő képzés

Környezettudatos kereskedelem

Milyen a kereskedelmi munka?

Játék pénztárgépekkel, mérlegekkel

Játékos tesztek a szakmával kapcsolatban

     
 5    

Ismerkedés a nyelvi előkészítő képzéssel

Próbálj ki egy nyelvi tesztet!
     
 

6

   

Bemutatkoztak a logisztikai és szállítmányozási ügyintézők

Szervezz meg egy szállítási útvonalat!
     
 7    

ERASMUS+

Nyári gyakorlat Angliában és Németországban

     
 8

 

   Vendégeink, a nyolcadikosok, minden helyszínen kipróbálhattak valamilyen érdekes játékot (nyelvi teszt, árufelismerés, útvonalszervezés, márkafelismerés stb.), és az eredményes próbatétel után távozáskor apró ajándékot horgászhattak.

 

Sikeres pályaválasztást kívánunk! Reméljük e rendezvények lebonyolításával tudtunk segíteni.

Az iskolavezetés tagjai

Az alábbi logóra kattintva megtekinthető az Igazgató Úr által a tájékoztatón levetített beszámoló anyaga: 

9

 

 

 

 

 

 

Vonalban

Oldalainkat 275 vendég és 0 tag böngészi