GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
2 2
Képeinken az első helyezett csapat a díjkiosztó után és az iskolában

 

A városi Diákönkormányzat ebben a tanévben is megszervezte a Sportolkozz! vetélkedőt Győr középiskolásai számára.

Idén a helyszín az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont volt, mert hagyomány szerint ott rendezik a versenyt ,ahova a vándorserleg került az előző évben.

Az eseményt Laczkovits-Takács Tímea, Győr város önkormányzati képviselője nyitotta meg, majd az Apor iskola igazgatója Kiss Zoltán köszöntötte a résztvevőket.

A több állomásból álló versenyen iskolánkból 3 csapat is indult. Nagy örömünkre az első helyezett közülük került ki. Nagy szeretettel gratulálunk a nyertes „Csiki Csuki” csapat tagjainak, akik: Ajkai Simon, Bognár Zoltán, Farkas Szabolcs, Ficsor Flóra és Nagy Ninetta, valamennyien a 9. nyelvi előkészítő osztály tanulói.

A versenyen induló másik két csapat is nagyon szépen teljesített. A Pálffy IDB csapata a 9. a 9.b osztály csapata a 13. helyet szerezte meg, nekik is szívből gratulálunk.

Ficsor Flóra csapattag beszámolója a versenyről:

„A legtöbb játék szórakoztató volt, de gondolkodtatóakat is kaptunk. A „Modern mocsár” nevű játéknál kezdtünk, ahol 20-ból 20 pontot értünk el. Nekünk ez volt az egyik kedvenc feladatunk.

Ezt követően „A torony” című játék került sorra, ahol a testnevelés óráinknak köszönhetően ismét szépen teljesítettünk.

A „Vakgomb” nevű játéknál is 20 pontot értünk el. Ennél a feladatnál egyik játékosnak be kellett kötni a szemét, és úgy vezettük el különböző kampókhoz, amikre egy-egy karácsonyfadíszt kellett felakasztani.

Az alsó szinten további 7 állomáson próbáltuk a legjobbat kihozni magunkból a következő helyeken: Kicsit másképp, Leo Klub, Tornász gyakorlat, Dizájner, Táncoló Talpak, Győr 2023 és Soractivity.

A felső szinten további izgalmas feladatok vártak minket: Zsákbarakós, Konyha ördöge, Levél a Mikulásnak, Karácsonyi villámkvíz, Szókereső és Mikulás-öltöztető masina. Ezeken a helyeken megkaptuk a maximum 20 pontot, viszont voltak olyan állomások is, ahol nem teljesítettünk túl jól. A Győzd le a gravitációt című játéknál 20 pontból 0-át értünk el.. A grimaszversenyben, ahol egy sütit kellett a homlokunkról a szánkba juttatni, csak 8 pontot szereztünk, a Kóstolónál végül 15 pontot.

Az első 10 feladat utáni szünetben a Lukács iskolából érkezett fellépők szórakoztattak bennünket. Szaltóztak és táncoltak, nagyon ügyesen. Emellett lehetett táncolni a tornateremben, és pihenni a „chill sarokban”.

A versenyen a légkör remek volt, jövőre is biztosan indulunk, és megpróbálunk címvédők maradni.

És hogy mit nyertünk?

Egy hatalmas kupát, amit a tanári előtt őriznek most, egy nagy ajándék táskát, amiben egy Cloud 9 + koncertjegy, egy kGyőrről szóló könyv, 2 toll és egy jegyzettömb volt.”

Vonalban

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi