GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

 

2Iskolánk 9.a osztálya az igazgató úr engedélyével megtekintette a bécsi karácsonyi vásárt. Az utazásra december 12-én került sor.

Nagy lelkesedéssel és annál nagyobb kíváncsisággal vágtunk neki az alig másfél órás útnak. Kirándulásunk első állomása a Természettudományi Múzeum volt, ahol betekintést nyertünk a dinoszauruszok, kőzetek és egzotikus állatok világába. Ezután átsétáltunk a vásárba, ahol számtalan édességet láttunk az árusító faházak kirakatában. A vásárban haladva megtekintettük a Városházát, majd a sok nézelődés után átsétáltunk kirándulásunk utolsó állomására, a Mariahilfe Straßera. Bámulva néztük a boltok kirakatait és a csodálatos karácsonyi kivilágítást. A vásárlások és néhány karácsonyi ajándék beszerzése után kirándulásunk véget ért, és el kellett indulnunk haza. Az osztrák fővárosból kifelé haladva, gyönyörködve néztük az ünnepi fényeket, fényárban úszó épületeket és az óriáskereket.

Nagy élmény volt az osztály minden tagja számára, és ezútun is szeretnénk megköszönni igazgató úrnak és osztályfőnökünknek, hogy lehetővé tették utazásunkat.

Orbán Barbara

9.a

Vonalban

Oldalainkat 157 vendég és 0 tag böngészi