GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
A rendezvényt az Öttevényi Kavalkád Szabadidő és Sportegyesület Majorette csoportja nyitotta meg Takács Titanilla vezetésével. A zenés majorett kavalkád után karatésok mutatták be harcművészeti tudásukat, majd a Módné Czap Mariann vezette Marina TSE show tánc produkciói kalauzolták el a nézőket egy másik táncos műfaj varázslatos világába.
1 2 3

A varázslatot az illúziók világa követte, hiszen ismét iskolánkban köszönthettük Kiss Balázs illuzionistát, akinek fantasztikus bűvészmutatványit nézte „értetlenül” tanár és tanuló egyaránt. 

4 5
A szünet előtti első rész csúcspontjaként iskolán egykori kiváló diákjai Dukai Gábor és Dukai Anett, valamint csapatuk a BRON’n’SIS lépett színpadra. A siker természetesen nem maradt el.
6

Szünetet csak az aulában tartottunk, hiszen azonnal kezdődött sportpályánkon a mosonmagyaróvári WOLF K-9 Kutyaiskola és Sportegyesület izgalmas és igazán látványos programja. Közben az aulát a MOBILIS munkatársai készítették fel „rakétakilövésre” valamint fizikai, kémiai bemutatókra alkalmas helyszínné. Tanulóink nagy érdeklődéssel fogadták a fiatalos és tréfás összekötő szövegekkel tarkított kísérleti bemutatókat. 

7 8
A mobilis-os fiúk ugyan mindent megtettek, hogy a levegőt felforrósítsák, de az aula hangulati hőfokát mégis sikerült tovább fokoznia a Búzás Tamás alapította Street Genarations Parkour csapatának, akik lélegzetelállító akrobatikus elemekkel átszőtt, gondosan megkoreografált műsorban mutatták be tudásukat.
9 10

A műsor zárásához közeledve iskolánk egyik 13. évfolyamos tanulója, Kiss Richárd Break bemutatójával kötötte át a program lendületét az utcai akrobatikáról ismét a tánc világa felé. A fináléban az évek óta megszokott minőségű fergeteges műsorával zárta diáknapunk délelőttjét a Németh Ádám által vezetett AForce1 TSE.

11

Köszönjük valamennyi fellépő csapat igazán kiváló műsorát!

A kulturális programokkal párhuzamosan sportprogramok is zajlottak. Az iskola tornatermében a kosár- és röplabdamérkőzések zajlottak, az iskolától nem messzire található Barátság parkban pedig a futballmérkőzéseken izgulhatott a közönség. A nap mindegyik sportágban tanár-diák mérkőzésekkel fejeződött be.

A sportversenyek helyezettjei:

Kosárlabda

  1. Reszkessetek, betörünk!
  2. Csikánó Pulsz
  3. Kakaóscsiga

12

Tanár-diák röplabdamérkőzés

Röplabda

  1. 12.b
  2. 10.a
  3. 3/11.f

Labdarúgás

  1. Lajosék
  2. Csakkispad
  3. Cement FC
Köszönjük minden - a szervezésben résztvevő és a sportversenyeken szereplő - kollégánk munkáját!
           
           

 

 

 

Vonalban

Oldalainkat 185 vendég és 0 tag böngészi