GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

2

 

Iskolánk leendő tanulóinak a 2019/2020-as tanévet megelőzve hagyományos gólyatáborunkat 2019. június 21-23. között a Balaton partján, Balatonakaliban rendeztük meg. A gondos előkészítés után szervezőként már nagyon vártam a tábort, bízva abban, hogy leendő kilencedikes tanulók is hasonlóan éreznek. Sok-sok sportos, fejtörős, kreativitást igénylő vidám feladattal készültünk számukra.

3

 

A tábor lakóit egy nagyon kellemesen kialakított és gondozott tábor fogadta. A biztonságos körülmények megteremtéséhez a táborban folyamatosan jelen volt két gondnok, egy telepített táborvezető, a táborban található fantasztikus kültéri medencéhez úszómester. A tábor felszereltségét egy általunk rendelt és egy szombathelyi cég által felállított 100 m2-es rendezvénysátorral egészítettük ki esti programjaink lebonyolításához. 

4

 

Az első napon érkezés után ismertettük a gólyákkal a fontos tudnivalókat, majd kiosztottuk a szobákat, és mindenki elfoglalta szállását. Ezután, a gólyák lehetőséget kaptak arra, hogy megismerkedjenek tanáraikkal, osztályfőnökeikkel és diáktársaikkal. A nap további részében az IDB bemutatta az idei gólyatáncot, melyet elkezdtünk megtanítani, majd különböző állomásokon kellett feladatokat megoldania a tanulóknak. Az este folyamán minden osztály eltáncolta a gólyatáncot, melyet egy 2 órás játékos vetélkedő következett. Éjfélkor minden osztály elindult az éjszaki erdei túrára, ahol feladatokat kellett teljesíteniük.

5

 

A második napon reggeli tornával indítottuk a napot. Délelőtt sorverseny feladatokat oldottak meg a diákok, ezután szabadprogram, majd egy közös strandolás következett. Az első esthez hasonlóan egy fergeteges sokszínű vetélkedővel zártuk a napot és a tábort. Úgy gondoljuk mindenki nagyon jól érezte magát, és örömmel gondolnak vissza erre a pár napra. A közös táborozás elérte célját a gólyák megismerték egymást, szoros barátságok fűződtek és a résztvevő diákok pozitív hozzáállással lépik át szeptemberben az iskola kapuját.

 

Vonalban

Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi