GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

A mai napon iskolánkban is „becsengettek”. A 9. évfolyamos tanulók részvételével megtartottuk tanévnyitó ünnepségünket.

A rendezvényen Leszkovich György Igazgató Úr köszöntötte a megjelenteket. Biztosította a tanulókat arról, hogy az új iskolai közösségbe való gyors beilleszkedésüket segíteni fogjuk. Mielőbb meg fogják ismerni a követelményeinket, és azokat a szabályokat, melyek iskolai életünket meghatározzák.

Beszélt arról, hogy a tanév előkészítése megtörtént, a közös munkához a személyi és tárgyi feltételek is adottak. Fő feladatunknak továbbra is a tanulmányi színvonal, a tanulmányi fegyelem magtartását, illetve további javítását, az iskolai lemorzsolódás csökkentését tekintjük.

Ismertette az előző tanévben elért sikereinket, felvázolta a 2019-2020-as tanévre bekövetkezett változásokat (szervezeti keretek változása, ösztöndíj minden szakközépiskolai tanulónak, nyelvvizsga-követelmények a felsőfokú tanulmányok folytatásához).

Az ünnepséget a következő mondatokkal zárta:

„Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat iskolánkban. Legyen sok-sok sikerélményben részetek, legyetek képesek minél magasabb szinten, minél több ismeretanyagot elsajátítani az itt eltöltendő évek alatt. Ígérem, mi ehhez minden segítséget megadunk, de ne feledjétek: az eredmény nagymértékben rajtatok múlik.

Bízom benne, hogy közös, komoly munkával, nagy szorgalommal céljainkat képesek leszünk maradéktalanul megvalósítani.

Ennek reményében nyitom meg a 2019/2020-as tanévet, kívánok mindenkinek sok sikert és jó tanulást!”

Az ünnepséget Gerencsér Alexa és Horváth Viktória 10.a osztályos tanulók szavalatai színesítették. A műsorszámokat Ficsor Flóra 9.a osztályos tanuló konferálta fel.

Befejezésül a tanulók megtekinthették a Gólyatáborról készült vidám fényképes összeállítást, ezután megkezdődtek a tanítási órák.

2

 

3

 

 

Vonalban

Oldalainkat 98 vendég és 0 tag böngészi