GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

2019. szeptember 27-én iskolánk tanulói (Fliszár Sára, Lőre Krisztina, Nagy Tamara, Seffer Klaudia, Török Viktória 10.b, Ikker Ivett, Laposa Norbert, Mohácsi Dóra, Rábai Marcell 11.c) és testnevelői (Perjámosi Richárd, Meilingerné Hegedüs Viktória) jótékonysági kerékpártúrán vettek részt, melyet Győr városa szervezett idén már 17. alkalommal.

A célállomás a hagyományokhoz híven a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Szociális Központ volt. Kellemes időben, több győri iskola diákjaival és tanáraival együtt kerekeztünk az intézetig. Rendőri felvezetés biztosította a zavartalan haladást számunkra. A központ lakói sok szeretettel vártak már minket. Zenés műsorral, tombolával és finom ebéddel köszönték meg ottlétünket. Egy kis pihenés után a kora délutáni órákban visszabicikliztünk a Városházához. Megvalósult a cél: a közös sportlás öröme mellett a résztvevő diákok és kísérőik ismerkedhettek sérültséggel élő embertársaik életével. Mindenki nagyon jól érezte magát, reméljük jövőre is megrendezik ezt a remek programot. 

Meilingerné Hegedüs Viktória

testnevelő tanár

Vonalban

Oldalainkat 700 vendég és 0 tag böngészi