GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Egy nagyon érdekes programon vettünk részt a Generációk Házában 2019. szeptember 19-én, ami 9-10 évfolyamos középiskolai tanulók részére készült.

A Massza című darab a középiskolás korosztály mindennapi problémáira és gondjaira hívja fel a figyelmet. A történet főszereplője Patrik egyrészt egy teljesen átlagos 14 éves srác, akit az osztálytársai zaklatni kezdenek. Offline és online egyaránt. Elveszik a kajáját, pénzét. Ráírnak a neten mindenféle sértő megjegyzést, később megfenyegetik életveszélyesen. Patrik teljesen kifordul önmagából és olyat tesz, amire soha még csak gondolni sem mert volna, kárt tesz osztálytársában. Patrik büntetőjogi eljárás alá kerül.

2

3

Katarzist okozó darab, általános és sajnos mindennapi problémára akarja felhívni a figyelmet. Az osztálynak is tetszett, mert tudtunk azonosulni a szereplőkkel. Bevontak minket, és picit mi is alakíthattuk az eseményeket, hagyományos színháznézői szerep mellett többféle egyéb részvételi lehetőséget kínáltak a szervezők. Tetszett, sok élményekkel gazdagodtunk.

Sági Klaudia 10.c

4

5

Vonalban

Oldalainkat 54 vendég és 0 tag böngészi