GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
2

Az Európai Diáksport Napja (European School Sport Day, ESSD®) magyar kezdeményezésből közel tíz év alatt nőtte ki magát nemzetközi eseménnyé.

Ezen a napon a regisztrált iskolák vállalják, hogy legalább 120 percnyi mozgás- és sportprogramot szerveznek a tanulóknak, ahol az egyetlen ajánlott programelem a szimbolikus, adott évnek megfelelő futótáv ˗ idén 2019 méter ˗ teljesítése. 

3

Ebben az évben iskolánk is csatlakozott a programhoz a 9.c és 1/9.f osztállyal. Tanulóink Kovácsné Tóth Edit és Meilingerné Hegedüs Viktória testnevelők irányításával egy vidám sportnappal ünnepelték a mozgás örömét. Legfőbb célunk az volt, hogy a gyerekek megtapasztalhassák a felszabadult közös mozgás és játék élményét minél többfajta sportolási lehetőség közül választva. 

Ennek  kiváló helyszínt adott a Barátság Sportpark, ahol futással, sor és váltóversennyel, focival, kosárlabdázással és fitnesz gépek kipróbálásával töltötték a délelőttöt tanulóink.

4 5
6
7 8

 

Vonalban

Oldalainkat 758 vendég és 0 tag böngészi