GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
2 Az Ősz Pedagógiai Napok keretein belül Koren Balázs, az ELTE TTK Matematikai Intézet Matematikatanítási és Módszertani Központ tanára, ismét nagysikerű előadást tartott a Pálffy iskolában. „Okostelefonok a matematikaórán a fenntarthatóságra és környezettudatosságra nevelés jegyében: A tanár svájcibicskája. Avagy mi kerüljön a tabletre/telefonra?” Rengeteg jó példát láttunk arra, hogy a sok nyomtatást hogyan kerülhetjük el az okoseszközök segítségével a gyakorlás és a számonkérés során.
„Apa, tanár, s még normális(?) – szól a tagline az oldalon. Apa, négy gyermek büszke és boldog édesapja, egy szerető, s minden bolondságomban támogató feleséggel a háttérben. Tanár, voltam osztályfőnök, s remélhetőleg tanító, oktató, akire diákjai nem biztos, de a tőle tanultakra annál jobban emlékeznek majd. Mindezek mellett pedig startupper, hobbi fotográfus, webfejlesztő, rendszergazda, szeret görkorcsolyázni, szörfözni, snowboardon csúszkálni” írja bemutatkozójában a kobak.org oldalon. Sok egyéb tevékenysége mellett a Telenor Hipersuli programjának a szakmai vezetője, illetve a VR Math egyik kitalálója. 3
4 Bár az előadás címében szerepel a matematika, de nemcsak matematikatanárok számára hasznosíthatók az elhangzottak. Nagyos sok visszajelzés alapján elmondható, hogy a kollégák érdeklődését sikerült felkeltenie, felkeresték a weblapokat, amelyeket említett. Sok hasznosítható dologra találtak rá az előadás után, és sok-sok újabb kérdés merült fel az előadás után már most a kollégákban, ezért bízom benne, hogy az előadót jövőre is vendégül láthatjuk majd.

Vonalban

Oldalainkat 286 vendég és 0 tag böngészi