GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
2 November 14-én iskolánk két szakközépiskolai tanulója, Nagy Katrin a 2/10.f és Marozsán Klaudia  az  1/9.e osztályból a Goethe Intézet által szervezett német nyelvi olimpián vett részt, ahol a nagyon előkelő 4. helyezést érték el. 
A versenyen 15 szakgimnáziumi és 11 szakközépiskolai csapat vett részt. A résztvevőknek 30 állomáson kellett meghatározott időn belül különböző feladatokat elvégezniük, amelyek sikeres megoldásához többségükben országismereti tudásra volt szükség. Voltak feladatok, ahol a tanulók ügyessége, leleményessége számított. A verseny helyileg Budapesten a lipótvárosi Aranytíz Művelődési Házban került megrendezésre. A versenykiírás szerint párokban kellett a csapatoknak egymással megküzdeniük. A szívélyes fogadtatás után egy rendkívül jól megszervezett versenyen vehettek részt, ahol a szervezők a szünet eltöltését is igyekeztek a számukra legkényelmesebbé tenni. Amíg a szervezők az eredményeket összesítették, a versenyzők egy hangulatos kvíz játékban vettek részt. A verseny fődíja egy hosszúhétvége eltöltése Berlinben a csapattagok és tanáraik számára. A nap végén minden résztvevő a Goethe Intézet által felajánlott fiatalos ajándékcsomaggal térhetett haza.
3

A szép eredményt elért tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak szívből gratulálunk, további sok szép sikert kívánunk!

Felkészítő tanárok: Dukkonné Zsigmond Brigitta és Kissné Szeness Anikó.
4 5

 

Vonalban

Oldalainkat 407 vendég és 0 tag böngészi