GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
2

Az ünnepség Sáfrány Zalán 11. b osztályos tanuló köszöntőjével kezdődött, aki Márai Sándor gondolatait mondta el: Az ünnepekről.

Ezt követően Leszkovich György tagintézmény-vezető hivatalosan is megnyitotta a rendezvényt, és elkezdődtek az osztályok műsorai.

A 3/11.e osztályos tanulók gyönyörű nyitótáncával indult a program, ők a Bécsi keringőt táncolták el.

3 4

Ezt követte a 3/11.f osztály produkciója, akik Disco evolution című színvonalas produkciójukban a diszkótánc fejlődését mutatták be.

5 6

Nagyon jó hangulatot teremtett a közönség soraiban a 12.c osztály, akik a Grease musical dallamaira adtak elő egy koreográfiát.

7 8

Nagy sikert aratott a 12. b osztály által bemutatott műsorszám is, melyet a Mamma mia című film zenéjére táncoltak.

9 10

Az osztályok műsorainak sorában az utolsó fellépő a 12. a osztály volt, az ő látványos táncprodukciójával zárult az est első része.

11 12
13

Az ünnepség második részében a végzős tanulók avatása következett. az igazgató úr és az osztályfőnökök egyenként tűzték fel a tanulók egyenruhájára a középiskolás évek végét jelző szalagot. Ezt követően az osztályok képviselői az iskolavezetést és az osztályfőnököket is felavatták, majd munkájukat megköszönve, átadtak egy-egy csokor virágot. A végzős tanulók nevében Székely Dániel 12.a osztályos tanuló szólt az egybegyűltekhez.

14 A program zárásaként megtelt a tánctér, hiszen a tanulók szüleiket felkérve táncolták az angolkeringőt. Ezzel a program nyilvános része lezárult.
15 Befejezésül az igazgató úr pohárköszöntője után tanárok és diákok közösen fogyasztották el a nagyon finom – Pálffy-emblémával ellátott - tortát.

Ezúton szeretnénk gratulálni valamennyi végzős osztályunknak és osztályfőnökeiknek a színvonalas produkciókhoz.

Köszönjük a rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködő kollégánk munkáját, külön köszönet Horváth Miklós tanár úrnak, aki a táncokat betanította, és az ünnepség fő szervezője volt.

Iskolavezetés

 

Vonalban

Oldalainkat 102 vendég és 0 tag böngészi