GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

A Győri Bevásárlók Utca Alapítványt a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége 2007-ben hozta létre. Az alapítvány célja a vevőközpontú kereskedelmi kultúra meghonosítása Győr nagy múltú történelmi belvárosában. Ennek keretében minden évben támogatják a kereskedelemben kiemelkedő tanulókat is.

2

Az Alapítvány által meghirdetett Angyalok a belvárosban kampány keretében Pécsi Dániel 3/11.e osztályos tanulónk egy laptopot kapott ajándékba.  Dani az osztály egyik aktív tagja, szívesen vesz részt a közösségi  programokon, jegyei évről évre jelentős javulást mutatnak, nagyon jó tanuló.

3 4

A laptopot Obertolné Horváth Tímea, az alapítvány elnöke adta át iskolánk tanulójának.

Köszönjük a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány tagjainak támogatását, külön köszönet Obertolné Horváth Tímea Elnökasszonynak.

5

Köszönjük Grábits Mária tanárnőnek a pályázat megírását,  Limpné Ásványi Mária tanárnőnek az osztályfőnöki segítséget és Honnerné Tibold Dianna gyakorlati oktatásvezetőnek a szervezést.

Az iskola vezetősége

 

Vonalban

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi