GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

 

Szakmák éjszakája 2020.04.03. 18-22 óra

Program címe

Program leírása

Időtartam

Játssz velünk! Közös játék a TESCORÓL a TESCOVAL!

Ismered a TECO üzletláncot? Mitől Hiper vagy Super vagy Express az üzlet? Ismered ezek okát? Ha nem, akkor mindenképp látogass meg minket! Ha igen, akkor is látogass el a Pálffyba, ahol más oldalról, másoktól szerezhetsz információt az üzletláncról játékosan!

18-20 óra

 1

Most nem csak az üzletben cseng a pénztárkassza!

Mérgelődtél már, hogy lassan megy a sor a pénztárnál? Most kipróbálhatod milyen ügyes vagy ebben a kereskedői munkakörben! Kezeld a pénztárgépet, húzd le a kiválasztott termékek vonalkódját, és nyomtasd ki a vásárlást igazoló bizonylatot!

20-21 óra

 2

Játékos barangolás a fűszerek csodálatos világában!

A kereskedőnek azzal is tisztában kell lennie, hogy mit is rejt a termékek csomagolása. Te felismernéd a fűszereket alakjuk, tapintásuk vagy akár illatuk alapján? Tedd próbára magad, és fedezd fel a hazai és külföldi fűszerek csodálatos világát!

21-22 óra

 3

Fuvarozási mód és rakománytervezés tervezés a világ   különböző városai között!

Az árut több útvonalon is lehetséges fuvarozni, célba juttatni. Az áruszállítás útvonalának végleges kijelölése sok tényező függvénye. A fuvarozáshoz módjának kiválasztása és az útvonal alapvetően meghatározza annak időtartamát, és jelentősen kihat a költséghányadára. Helyezd el a városokat a vaktérképen! Az áru és fuvarozás adatainak kiválasztása után határozd meg a fuvarozási módot, útvonalat!

18-19 óra

 4

Logisztikai online játék - az áruforgalom irányítása nem is olyan egyszerű dolog.

Nem könnyű feladat a raktárból kiáramló áru elszállítása megfelelő szállítóeszközzel. A te feladatod, hogy a raktár kijáratánál a helyes elosztási utakra rendezd a konténereket. Irányítsd a konténereket a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legrövidebb útvonalon a megfelelő színnel jelölt közlekedési eszközhöz. Figyeld meg a futójárdákon szürkén ábrázolt irányokat, csak ezek közül választható a terelési irány! Egyébként, a feladat ugye mutatja magát: zöld csomag a zöld négyzettel jelzett szállítóhoz…, a sárga csomag a sárgával jelzetthez… a lila a repcsire, a sárga a kamionra, a zöld meg mehet a hajóra.

Gyorsaság, éles szem szükséges a játékhoz, mely alaposan megdolgoztatja a szürkeállományt. Juttassa célba a csomagokat!

19-20 óra

21-22 óra

 5

Szinte játszva oldj meg logisztikai, fuvarozási tervező feladatokat!

Vajon mennyi áru fér be egy konténerbe vagy egy kamionba? Tervezzük meg hagyományos módszerekkel és számítással. Biztosan jól számoltunk? Ellenőrizzük le tevékenységünket egy modern rakománytervező szoftver segítségével. A látványos képek segítenek az angol nyelvű program használatában. Nehéz elképzelni a rakodási műveleteket? Nézzük meg a rakodás tervet és akár ki is nyomtathatjuk. Többféle kamionméret és konténertípus van? Nem gond, módosítsuk az adatokat. Zsákos, kartonos, hordós csomagolású az áru? Mindenre van megoldás!

20-21 óra

 6

Készíts magad hangulatos húsvéti dekorációt a szobádba!

Közeleg a húsvét, az üzletek, a lakások húsvéti díszbe öltöznek.

Kellemesebb a húsvéti készülődés, ha magad készíted a tavaszi dekorációkat.

Kreatív ötleteket és a felhasználható anyagokat helyben biztosítjuk.

18-19 óra

 7

Öltöztesd díszbe húsvéti ajándékod!

Szeretnéd becsomagolni a húsvéti ajándékokat?

Itt sok technikát, módszert megtanulhatsz az ajándékcsomagoláshoz.

Hozd a kreativitásod, a többit mi adjuk hozzá.

19-20 óra

 8

Régi idők boltja korabeli termékekkel, eszközökkel

Itt láthatod, hogy régen az eladók milyen termékeket kínáltak az üzletekben.

Azt is megfigyelheted, mennyire változott napjainkban az eladók munkája.

Vajon felismered a ma már nem használt háztartási eszközöket?

20-21 óra

 9

Vonalban

Oldalainkat 54 vendég és 0 tag böngészi