GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Tanévzárás és bizonyítványosztás után kaptuk a nagyon jó hírt, melyben arról értesítettek Bennünket, hogy Boráros Dorina, iskolánk 12.a osztályos tanulója az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak országos versenyének döntőjében kereskedelmi ismeretek tantárgyból a 2. helyezést érte el.

Tavasszal nagy örömmel értesültünk arról, hogy Dorina az elődöntőn elért eredménye alapján bejutott az országos döntőbe. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a kialakult járványügyi helyzet miatt kiadott központi határozatokat elemezve, és figyelembe véve az érettségi vizsgák megtarthatóságával összefüggő intézkedéseket és a tanulói érdekeket egyaránt- a verseny lezárásával kapcsolatosan az alábbi döntést hozta:

Az országos döntő pontszámainak megállapítása az elődöntő fordulójában elért eredmény és a szakmai írásbeli érettségi teljesítmény együttes beszámításával történik.

E számítások eredményeképpen érte el Dorina ezt a nagyon kiváló eredményt, melyhez sok szeretettel gratulálunk!

Ez a helyezés a felvételi eljárásban 100 többletpontot jelent tanulónknak!
2

Képünkön Boráros Dorina Leszkovich György igazgató úrral látható az érettségi bizonyítványosztáson, ahol átvehette a nevelőtestületi dicséretet az 5 éven át tanúsított tanulmányi eredményéért, és az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak elődöntőjén elért teljesítményéért.

3

Dorina felkészítő tanára Farkas Gizella tanárnő volt, akiknek nagy szeretettel gratulálunk tanulónk sikeres szerepléséhez!

Az iskolavezetés tagjai

 

Vonalban

Oldalainkat 78 vendég és 0 tag böngészi