GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

1Molnár Tilda 1981. augusztusában – közgazdász-tanári diplomája megszerzését követően - kezdte meg pedagógus munkáját első, és azóta is egyetlen munkahelyén az akkori Győri Kereskedelmi Iskolában, mai nevén a Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikumban.

A kezdeti években gazdasági szaktanárként, 1985-től szakmai munkaközösség-vezetőként, 1992-től pedig az iskolavezetés tagjaként – gyakorlati oktatás-vezetőként, szakképzési vezetőként, majd szakmai igazgatóhelyettesként - vesz részt az oktató-nevelő munkában és annak irányításában.

Vezetőként aktív kezdeményezője, irányítója és szervezője annak az innovációs tevékenységnek, amely az iskolában folyó szakképzés megújítását célozza az elmúlt közel három évtizedben.

Élén járt annak a munkának, amely az iskola képzési szerkezetének átalakítását, a mindenkori munkaerő-piaci igényekhez való igazítását, a gyakorlatorientált szakképzés megvalósítását célozta.

Molnár Tilda szakmai irányítása alatt az iskola kiváló eredményeket ért el a szakképzésben. Az intézményünkben folyó szakmai munka elismeréseként iskolánk, 2003-ban elnyerte a Junior Achivement Magyarország Alapítvány „Év iskolája” címét, 2006-ben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Szakképzési Díját”, 2013-ban pedig „A szakképzésért” elismerő oklevelét.

Eredményes szakmai vezetői munkáját bizonyítja az is, hogy tanulóink minden évben jól szerepelnek a különböző szakmai tanulmányi versenyeken, s – ami talán a legfontosabb – az iskolánkban végzett tanulók keresettek a győri és a környékbeli vállalkozások körében. A  szakképzés folyamatos változásai mind a mai napig  kihívások elé állítják iskolánkat és neki köszönhetően iskolánk mindig megújul és megőrzi versenyképességét.

A kitüntetés méltó elismerése a közel 40 éves kiemelkedő munkájának, példaértékű szakmai tevékenységének. Nagyon sok szeretettel gratulálunk!

Az iskola dolgozói

Vonalban

Oldalainkat 56 vendég és 0 tag böngészi