GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Kereskedők a Jövőért Keri Alapítványról

on 26 november 2015
Találatok: 3114

Győr város nagy- és kiskereskedői megfogalmazták azt a gondolatot, hogy a szakmai képzés gyakorlatának fejlesztése mellett más területen is segíteni szeretnék a kereskedelmi szakképzés korszerűsítését, színvonalának emelését, eredményességének fokozását. Ezen gondolatok megvalósítására tizenkét kereskedelmi vállalkozó félmillió Ft-ot meghaladó induló vagyonnal megalapította 1995. áprilisában "A KERESKEDŐK A JÖVŐÉRT KERI ALAPÍTVÁNY-t.

Az induló vagyon a kamatokon kívül befizetésekkel, valamint a személyi jövedelemadó 1 % - ának az alapítványunkba történő juttatásával is bővült. Az alapítvány vagyonának kezelő szerve az alapítók által létrehozott 9 tagú kuratórium, amelynek feladata, hogy az alapítvány céljainak megfelelően gazdálkodjon, és felhasználja a rendelkezésre álló összeget, amiről az alapítónak köteles elszámolni.

Az alapítvány hasznos céljai:

- A hátrányos szociális helyzetű tanulók segítése, amire az elmúlt évben 305.000 Ft-ot fizettünk ki.

- A nyelvtanulás feltételeinek javítása, a tanulók külföldi tanulmányi útjának támogatása és a nyelvtanárok külföldi továbbképzése, amelyre 1.800.000 Ft-ot fordítottunk (ehhez külföldről célirányos támogatást is kapott az alapítvány).

- Kiemelkedő képességű végzős tanulóink jutalmazására meghirdettük a " 4 év a Keriért", valamint " 5 év a Keriért" díjat, amelyhez értékes jutalomkönyvet adott az alapítvány a díjazottnak.

- A tehetséges tanulók szakmai versenyeire a nevezési díjat részben az alapítvány fizette be, jutalomkönyvek vásárlására a nevezési díjakkal együtt 35.830.-Ft-ot költöttünk el.

- A fentiek azt bizonyítják, hogy hasznos dologra fordítottuk az éves bevételt. Hogy még több hátrányos helyzetű tanulón tudjunk segíteni, támogathassuk mind a tanárok, mind a tanulók külföldi nyelvtanulását, még nagyobb bevételre lenne szükség. Megnövekedne a bevétel a befizetéssel, az alapítványhoz való csatlakozással és a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával.

Mindenkit kérek, aki tenni tud és akar, hogy a személyi jövedelemadó 1%-át ajánlja fel alapítványunknak.

Adószámunk:18529911-1-08


Minden támogatónk - humánus tevékenységével - nemes célt szolgál.


Tóthné Hodossy Beáta
kuratórium elnöke
iskolánk szakmai igazgatóhelyettese

Vonalban

Oldalainkat 467 vendég és 0 tag böngészi