GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Diákönkormányzat programok

on 12 október 2018
Találatok: 1905

PROGRAMJAINK

24 órás vetélkedő

24orasGyőrben minden évben megrendezésre kerül az Aludj máskor! elnevezésű 24 órás vetélkedő, amelyen iskolánk csapata évről évre képviselteti magát. A vetélkedő lényege, hogy győri és Győr környéki iskolák 24 órán keresztül versenyeznek egymással, különböző feladatokban. Az iskolák által delegált csapatok általában 50 főből állnak, akik a vetélkedő közben összekovácsolódnak és barátként tekintenek egymásra. A jó hangulatú vetélkedő után a csapat tagjai minden évben pozitív élményekkel térnek haza. A szervezők által elkészített program minden évben nagyon színes, a csapat minden tagja talál magának olyan feladatot, ami számára testhezálló. Az iskola diákönkormányzata minden évben támogatja a vetélkedőn induló csapatot, sőt tagjai általában részt is vesznek a vetélkedőn, ha máshogy nem, akkor az előkészületekben segítik az induló csapat munkáját. Iskolánk tanárai és vezetősége is nagyon segítőkész a vetélkedő minden szakaszában, a maximális segítséget kapunk tőlük.

Makai Dóra 12.a

Karácsony és Mikulás

mikulasIskolánkban a téli ünnepekhez (Mikulás, karácsony)is kapcsolódnak programok. Mikuláskor általában minden osztályterembe bemegyünk Mikulásnak és krampuszoknak öltözve, és diáktársainknak cukrokat osztogatunk cserébe, ha énekelnek nekünk. A Mikulás szerepét minden évben a diákönkormányzat egyik tagja tölti be. Karácsonykor a Győri Nemzeti Színházból szoktunk fellépőket hívni, akik színes, énekes táncos produkciójukkal teszik emlékezetessé az ünnepet, és szórakoztatják iskolánk tanulóit, pedagógusait.

Madarász Dorka 12.c

Gólyatábor

golyataborgolyatabor2Egyik legfontosabb iskolai programunk a gólyatábor. Iskolánk leendő tanulóinak a tanévet megelőzve hagyományos gólyatáborunkat a Balaton partján, Balatonakaliban rendezzük meg. Három kísérő tanár folyamatos, ill. esetlegesen a leendő osztályfőnökök és az iskolavezetés egy-egy napos jelenléte mellett. A tanévet megelőző közös táborozás kiemelt szerepet tölt be abban, hogy iskolánk új tanulói a lehető leghamarabb kiforrott osztályközösséggé alakuljanak. Ezt azért tartjuk nagyon fontosnak, mivel egy jó hangulatú, egymásért tenni akaró, közösen kialakított csoportnormákkal rendelkező osztály tanulóinak az egyéni teljesítménye is lényegesen jobb. Egy jól sikerült nyári táborozás elősegíti, hogy tanulóink megismerjék, osztályfőnökeiket, egyes tanáraikat és segíti azt is, hogy pozitív hozzáállással lépjék át szeptemberben az iskola kapuját. Táborozásainkat a jókedv, játékos ismerkedés, vidámság jellemzi.

Bálind Kata 11.c

Diáknap

diaknapEzt a napot mindig márciusban, általában egy szombati tanítási napon bonyolítjuk le. Célunk a diákok szórakoztatása és kizökkentése a szokásos hétköznapokból. Számos fellépőt és előadót hívunk az iskolába. A fellépéseknek a nagyon szép és modern aula, valamint a tornaterem ad otthont. A műsor keretében általában különféle táncok, harcművészetek, énekes előadások, bűvészprodukciók, akrobatikus kosárlabda és ezeken kívül még számtalan sport bemutatására is sor kerül. A sokszínű programnak köszönhetően mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót. A színvonalas műsorok felkeltik a diákok érdeklődését, így mindig jó élményekkel gazdagodnak.

Horváth Dániel 11.c

Vonalban

Oldalainkat 139 vendég és 0 tag böngészi