GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Országos középiskolai illemtani csapatverseny 2020 / 2021 tanév

in Hírek
on 01 december 2020
Találatok: 1470

 

Országos középiskolai illemtani csapatverseny versenykiírás

palffy illemtanMegjelent a 2020 / 2021. tanévre vonatkozó versenykiírás! Az eseményre a nevezés ettől a tanévtől csak on-line módon lehetséges. Részletek a bővebben gombra kattintva olvashatók.

 

A verseny meghirdetője:

Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikum

A verseny célja: A nevelés egyik igen fontos területének, a viselkedéskultúra kialakításának segítése, a középiskolás korosztály felkészítése elméleti és gyakorlati szempontból- későbbi hivatására, az abban előforduló illemtani lehetőségekre, problémák megoldására.

A verseny kategóriái korcsoportok szerint: Az országos verseny csak a középiskolás korosztály számára indul. (érettségizett, szakképző évfolyamon tanuló diákok nem vehetnek részt).

A jelentkezés és a részvétel feltételei:

Minden középfokú intézmény indíthat akár több, három fős csapatot.

A versenyen való részvétel kizáró okai:

A Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikum tanulói nem vehetnek részt, mert a verseny szervezői „velük” és „rajtuk” próbálják ki a feladatokat, játékokat, gyakorlatokat.

A verseny témája, ismeretanyaga, felkészüléshez felhasználható irodalom:

A verseny témája az általános, a Magyarországon és az EU országaiban, valamint egyéb országokban leggyakrabban használatos illemszabályok ismerete, alapvető kommunikációs készség, jártasság a társasági alkalmak szokásaiban, elvárásaiban.

Kötelező irodalom:

Dr. Sille István: Illem, etikett, protokoll

Akadémiai Kiadó, Budapest

Ajánlott irodalom:

Protokoll (egyetemi jegyzet)

Görög Ibolya: Protokoll - az életem

Ottlik Károly: Protokoll

Dr. Sille István: Terítéken Európa

 

A nevezés módja az alábbi online felületen, melynek határideje: 2021.02.15.

ONLINE NEVEZÉS ITT


Nevezési díj: nincs


Fordulók:

1. forduló: 2021.02.22. és 2021.03.05. között (online forduló). A csapatok az online feladatlapot előzetes beosztás szerint tölthetik ki, melyről a nevező iskolákat értesítjük.

(Az on-line feladatlapot a versenyre nevezett tanulók az adott iskolában kizárólag azonos időpontban, önállóan, egymástól függetlenül oldhatják meg.)

2. forduló (országos döntő): 2021.04.16. 10:00 órától


A döntő helyszíne:
 

Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi 
és Logisztikai Technikum
9023 Győr, Földes Gábor u. 34-36.

 A továbbjutás feltétele, módja az egyes fordulókból:

A döntőbe a 10, legmagasabb pontszámot elért csapat jut. Figyelem: Az írásbeli fordulóban a csapattagok egymástól függetlenül, önállóan töltik ki a feladatlapot. A versenyzők egyénileg elért pontszámainak összege adja a csapat pontszámát.

Az eredmények közzétételének módja:

Az írásbeli fordulót követően a Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikum honlapján (www.palffy.hu) közzétesszük a döntőbe jutott csapatok névsorát, valamint a döntő témáit és a döntőre előre elvégezhető otthoni feladatokat.

Díjazás:

A döntőbe jutott csapatok tagjai a Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikum pecsétjével ellátott egyéni- és csapatoklevelet, valamint a helyezéstől függően értékes könyvjutalmakat kapnak.

A szervezők elérhetőségei:

Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikum

Grábits Mária +36 20 936-3677            Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Horváth Miklós +36 20 808-2122         Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

9023 Győr, Földes Gábor u. 34-36.

Tel: 96/ 516-716

Vonalban

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi