GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

2021. május 10-én kezdetét veszi a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2021/22-es tanévre fel nem vett tanulóknak is maradt még egy esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében 14 tanuló felvételére a következő tagozatra (csak erre és csak a meghatározott létszám mértékéig!)

Tanulmányi terület

Tagozatkód

Ágazat

Megszerezhető szakképesítés

Rendkívüli felvételi eljárásban még felvehető létszám

Szakképző iskola

1121

XXVI. Kereskedelem

Kereskedelmi értékesítő

14 fő

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikumban tanuljon tovább a táblázatban megjelölt tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2021. május 10-21-ig e- mailben tudnak jelentkezni a kereskedelmi @palffy.hu címen.

A jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap letölthető pdf formátumban itt.

A jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap letölthető word formátumban itt.

A jelentkezési laphoz csatolni kell az 5-6-7. osztály év végi és a 8. osztály félévi bizonyítvány másolatát, és SNI-s, BTMN-es tanulók esetében a szakértői vélemény másolatát is.

Továbbá bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a fent rögzített e-mail címen.

 

Leszkovich György sk.

igazgató

Vonalban

Oldalainkat 116 vendég és 0 tag böngészi