GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek
2

9.a

2021. június 9. volt a 9.a. osztálykirándulásának napja. Már nagyon régen vártuk azt a napot, amikor együtt elmehetünk egy olyan helyre, ahol önfeledten szórakozhatunk, és nem kell az elmúlt hónapok során megélt bezártságra gondolnunk. A kirándulás célja a kedvelt Cuha-völgy volt, melyet sok más csoporthoz hasonlóan vonattal közelítettünk meg.

2 Az utazás során már jó hangulat uralkodott, majd miután leszálltunk Vinyén, és az első gázlóhoz érkeztünk, mindenki gondolkodóba esett, hogy hogyan lehetne átjutni a túloldalra. Volt olyan diák, aki gondolkodás nélkül belegázolt a patakba, voltak, akik a köveken, faágakon egyensúlyozva próbáltak átkelni, és voltunk néhányan, akik a mezítlábas megoldást választották. Igazi segítőink akadtak a fiúk személyében. Kezünket fogták, csomagjainkat segítették, biztosnak vélt átkelőket ajánlottak. Persze a végén mindenki vizes lett, de jókat kacagtunk, gyorsan telt az idő.
2 A Porva-Csesznek vasúti megálló közelében „elfoglaltunk” egy tűzrakó helyet, és a velünk hozott száraz fákból tüzet gyújtottunk, majd megsütöttük a szalonnákat, kolbászokat. Ilyen finomat már régen nem ettünk.

Rövid pihenés után indulnunk is kellett vissza Vinyére a már ismert útvonalon. A gázlókon való átkelés már gyorsabban ment, hiszen ismertük az átkelőket. A túra végén még volt időnk egy rövid fagylaltozásra, és már érkezett is a vonat. A hazafelé vezető úton már többen elpihentek.

A Cuha-szurdok a nyári melegben is nagyon kellemes, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk a kirándulást. A túrát a gázlókon való átkelések teszik igazán kalandossá, ami számunkra biztosan örök élmény marad.

Kaszalik Zita

osztályfőnök

   

11.a

 
2021. 05. 28-án, pénteken a 11.a osztály Mayer Eszter és Dukkonné Zsigmond Brigitta tanárnővel a Püspök erdőbe ment osztálykirándulásra.

2

Már korán reggel elfoglaltunk 2 tűzrakóhelyet és hamarosan megkezdtük a sütögetést. Nagyon jó idő volt, ezért is jól éreztük magunkat. Sokat beszélgettünk és társasjátékoztunk, ezzel is építve az osztályközösséget. Jó hangulatban telt a sütögetés és finomakat ettünk, ittunk. Mielőtt hazamentünk volna mindent összeszedtünk és eltakarítottuk magunk után a szemetet, hogy ne szennyezzük a környezetünket, és hogy máskor is vissza tudjunk menni egy ilyen csodás napra.

Nagy Bianka Marianna 11.a
 2  2

 

Vonalban

Oldalainkat 81 vendég és 0 tag böngészi