GYŐRI SZC PÁLFFY MIKLÓS KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI TECHNIKUM

 

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Leonardo projekt - Bécs

on 25 november 2015
Találatok: 2256

Gyümölcsözőnek ígérkező kapcsolat alakult ki a győri Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola és a bécsi Schulen des bfi között. Diákjaink 2000. májusában kétnapos látogatást tettek Bécsben. Itt egy kis városnézés után az osztrák kávéházi irodalom szellemében rövid előadásokra, este közös színházlátogatásra került sor. Az osztrák iskola tanárait és hallgatóit 2000. október elején fogadtuk. Győr nevezettességeinek megtekintése követően az iskola impozáns aulájában Petőfi és Ady munkásságának méltatása után a vendégek jazz balett és néptáncbemutatót is láthattak. A műsort a Fencing tánccsoport szalontánc bemutatója zárta. Másnap Pannonhalmára látogattak el a vendégeink diákjaink kíséretében.

     A kapcsolat nem titkolt célja, hogy diákjainknak minél több ilyenfajta lehetőséget is biztosítsunk az idegennyelv gyakorlására, hogy idővel barátságok, rendszeressé váló találkozások alakulhassanak ki.

A következő találkozó Bécsben lesz szeptemberben!
Várjuk jelentkezésedet!

Vonalban

Oldalainkat 385 vendég és 0 tag böngészi